Kamperen

Het verhaal
Aanvankelijk heeft Rick een toiletgebouwtje gemaakt om schilderscursussen te kunnen organiseren. De deelnemers kampeerden toen in de boomgaard. Later heeft hij het naastgelegen weiland gekocht. Hier zijn de huidige kampeerplaatsen, theatertent Zeezicht, circuswagen Cirque du sommeil en Haaiwaï Beach gekomen. Door een grote groene buffer is het kampeer- en speelveld vanaf de weg niet zichtbaar.
Indeling
We hebben een grasterrein zonder verharde paden, waardoor ons terrein niet geschikt is voor het op- en afrijden met auto's. Auto's worden geparkeerd bij de ingang van het terrein. Voor het vervoeren van de bagage (ook bij aankomst en vertrek!), kun je gebruik maken van (krui)wagens. We hebben plek voor ongeveer vijf tenten of eventueel andere kampeermiddelen. Een vouwwagen of kleine caravan (tot 5m) is alleen mogelijk als deze met de hand (we hebben hiervoor een handig trekkarretje) naar de plek kan worden gereden. Natuurlijk helpen we je hierbij. Voor kampeerbusjes (max 5m) hebben we een apart plekje. Voor mensen zonder kinderen hebben we aan de rand van het terrein twee mooie en rustige tentplekjes. Om de grasmat zoveel mogelijk te behouden, vragen we om gebruik te maken van gaatjestapijt i.p.v. plastic onder je voortent of luifel.
Aangezien er weinig campings in de buurt zijn, zijn fietsers of wandelaars op doortocht (zonder auto) altijd welkom. Neem buiten de maanden juli en augustus even contact op voordat je komt; we zijn niet altijd aanwezig.


Voorzieningen
Het toiletgebouw is eenvoudig en beschikt over 2 wc's, 2 wastafels, een douche en een afwasplek met koud water (warm water is vrij verkrijgbaar in de douche). We hebben geen stortplaats voor een chemisch toilet! Koelelementen kunnen bij ons worden ingeleverd en iedereen kan vrij gebruik maken van elektra voor het opladen van telefoons of gebruik van verlichting, een waterkokertje of klein koelboxje. Let op: Ons elektriciteitsnet is niet geschikt voor ovens, verwarming en het opladen van elektrische auto's. In voor- en naseizoen kun je voor bij je tent een houtkacheltje huren. Hout is bij ons verkrijgbaar. Verder kun je gebruik maken van de ‘brasserie’ - een halfopen houten kapschuur met zithoekje - ideaal om bij regenachtig weer een boekje te lezen, een spelletje te doen of iets te drinken. In het hoogseizoen organiseren we bij de brasserie wekelijks een kampvuur, een gezamenlijke maaltijd en een pizza-avond.

Prijzen

per nacht in euro

laagseizoen*

middenseizoen*

hoogseizoen*

1 kampeermiddel incl.
2 personen, 1 auto, elektra

25,00

30,00

35,00

1 trekkerstentje incl. 2 wandelaars/fietsers
(max 2 nachten, reserveren niet nodig)

20,00

20,00

20,00

extra persoon (2 jaar of ouder)

  5,00

  5,00

  5,00

extra auto

  5,00

  5,00

  5,00

2 persoons bijzetttentje

  5,00

  5,00

  5,00

bezoekers per persoon en per auto
(tussen 8- 22 uur en alleen in overleg)

  3,50

  3,50

  3,50

* zie betalingsvoorwaarden

Kamperen is mogelijk van 20 april tot 20 september. In het hoogseizoen is reserveren noodzakelijk (minimaal 3 nachten). Neem daarbuiten even contact op als je wilt komen, want we zijn niet altijd aanwezig.

Prijzen geldig van 20 april t/m 20 september 2024