De Karavaan

Het verhaal
Het was liefde op het eerste gezicht voor de jaren-vijftig woonwagen met originele houten panelen, beschilderd, gegraveerd glas en marmeren schouwen. Maar eerst moesten kunststof kozijnen en andere lelijkheid worden verwijderd. Na drie maanden klussen (nieuwe ramen, kozijnen, keukenblok, parket, lambrisering, behang) en meubeltjes struinen, kreeg de wagen een plek achter op het terrein. Later gevolgd door een pipowagentje, dat Rick heeft gebouwd op een caravanonderstel, zodat kinderen een eigen slaap- , speel- of chillplek hebben. Door de vele ramen en de hoogte van de wagens, is er binnen veel licht en vrij uitzicht over het terrein. Buiten op het terras zorgen (fruit)bomen en struiken voor privacy. Onze favoriete plek om vakantie te vieren op eigen terrein.Indeling

De karavaan is geschikt voor 4 grote en 1 kleine reiziger en bestaat uit:

Woonwagen
Deze is 9 meter lang en dat is uitzonderlijk. Door die lengte is er plek voor een keuken met eethoek, een salon met canapé, fauteuil en houtkachel en een slaapkamer met tweepersoonsbed (2-1.40m). De drie vertrekken zijn van elkaar gescheiden door houten panelen met vensters. Koken doe je op een tweepitsgasstel; er zijn potten, pannen en een mooie verzameling brocante servies. Alles functioneert nog zoals in de jaren vijftig, dus geen stromend water of sanitair in de wagen (tappunt buiten), koffie zet je met de hand of in een mokkapotje op het vuur, voor de afwas moet je eerst even water koken. Slow living.
Pipowagen
Een slaapwagentje met een bureau en tweepersoonsbedstede (2-1.60m) met daaronder ruimte om te spelen of voor een kermisbed (matrasje op de grond, 70-140 cm).
Sanitair
Een watertappunt, toilet en douchehokje zijn buiten naast de wagens. Het toilet spoel je door met een emmertje water, het water van de douche wordt verwarmd door de zon. Heel erg groen. Je mag natuurlijk ook gebruik maken van het gemeenschappelijke toiletgebouw.
Terrasje
Eten onder de pruimenboom aan de ronde vijfpersoonstafel, relaxen in de schommelbank.  


 

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

Prijzen in euro per nacht op basis van 2 personen
Laagseizoen                               75 (minimum verblijf 2 nachten)
Middenseizoen*                        85 (minumum verblijf 3 nachten)
Hoogseizoen*                            95 (minimum verblijf 7 nachten)
* zie betalingsvoorwaarden
Bijkomende kosten in euro:
extra persoon per nacht            5 (2 jaar en ouder)
verplichte eindschoonmaak    40 (eenmalig)

Alle prijzen zijn inclusief, gas, elektra, brandhout en bedlinnen.
Geldig t/m 31 december 2023.

Mail ons even als je wilt reserveren.
Voor de beschikbaarheid verwijzen we je naar de kalender op airbnb. (naar beneden scrollen)