Eten en extra's

Du pain
Vakantie in Frankrijk, daarbij horen een lekker knapperig stokbroodje en verse croissants. Helaas moet je voor de bakker een eindje rijden, daarom kun je van 21 april t/m 21 september je stokbrood en croissants bij ons bestellen.

A table!
D
u pain, du vin, du boursin. Lekker buiten eten aan lange tafels. Dat is het beeld wat we voor ogen hebben als we denken aan 'Leven als god in Frankrijk'. We proberen daar een beetje aan bij te dragen door tijdens het hoogseizoen twee keer per week een gezamenlijke maaltijd te organiseren. We maken in ieder elke week pizza in onze houtgestookte pizza-oven. Alles fait-maison, altijd vegetarisch en vooral heel erg gezellig.
 

IJs en koffie
Rick is gek op tijs en aangezien er in de wijde omgeving geen ijssalon te bekennen is, was dat een goed excuus om zelf ijs te gaan maken. In juli en augustus kun je elke dag bij ons terecht voor schepijs op basis van fruit, room en suiker. Een kopje thee, espresso, cappucino of koffie verkeerd mag ook.

Little library
In de zweefhut (meditatie-, stilte- en oberservatiehut) is een boekenkastje waar je volgens het principe 'take one, leave one' je gelezen boeken om kunt ruilen.   

Sauna
Van april t/m september kun je lekker relaxen in onze houtgestookte sauna. In laagseizoen op afspraak, hoogseizoen op inschrijving op vaste avonden. Zelf slippers, handdoeken en badjas meenemen.