Atelier de la Charité 

landelijk logeren


Kamperen

Het verhaal
Aanvankelijk heeft Rick een toiletgebouwtje gemaakt om schilderscursussen te kunnen organiseren. De deelnemers kampeerden toen in de boomgaard. Later heeft hij het naastgelegen weiland gekocht. Hier zijn de huidige kampeerplaatsen, theatertent Zeezicht, circuswagen Cirque du sommeil en Haaiwaï Beach gekomen. Door een grote groene buffer is het kampeer- en speelveld vanaf de weg niet zichtbaar.
Indeling

We hebben een grasterrein zonder verharde paden, waardoor ons terrein niet geschikt is voor het op- en afrijden met auto's. Auto's worden geparkeerd bij de ingang van het terrein. Voor het vervoeren van de bagage (ook bij aankomst en vertrek!), kun je gebruik maken van (krui)wagens. We hebben faciliteiten voor ongeveer vijf tenten of eventueel andere kampeermiddelen. Een vouwwagen is alleen mogelijk als deze met de hand (we hebben hiervoor een handig trekkarretje) naar de plek kan worden gereden. Voor kampeerbusjes (type VW) of kleine caravannetjes (max 5 m) is een plekje vlakbij de parkeerplaats. Om de grasmat zoveel mogelijk te behouden, vragen we om gebruik te maken van gaatjestapijt i.p.v. plastic onder je voortent of luifel.
Aangezien er weinig campings in de buurt zijn, zijn fietsers of wandelaars op doortocht (zonder auto) altijd welkom. Neem buiten de maanden juli en augustus even contact op voordat je komt; we zijn niet altijd aanwezig.


Voorzieningen
Het toiletgebouw is eenvoudig en beschikt over 2 wc's, 2 wastafels, een douche en een afwasplek met koud water (warm water is vrij verkrijgbaar in de douche). We hebben geen stortplaats voor een chemisch toilet! Voor handwasjes zijn er een centrifuge en gemeenschappelijke drooglijnen. Koelelementen kunnen bij ons worden ingeleverd en iedereen kan vrij gebruik maken van elektra voor het opladen van telefoons, tablets etc. De meeste kampeerplaatsen kunnen tevens worden voorzien van elektra voor bijvoorbeeld verlichting en een klein koelkastje. Dit is niet geschikt voor ovens, verwarming enzovoort. In voor- en naseizoen kun je voor bij je tent een houtkacheltje huren. Hout is bij ons verkrijgbaar. Verder kun je gebruik maken van de ‘brasserie’ - een halfopen houten kapschuur met zithoekje - ideaal om bij regenachtig weer een boekje te lezen, een spelletje te doen of iets te drinken. In de zomervakantie organiseren we bij de brasserie wekelijks een kampvuur, een gezamenlijke maaltijd en een pizza-avond.

Prijzen

per nachtlaagseizoen16/7 - 21/8
kampeerplek, 1 kampeermiddel,
2 personen, 1 auto, gebruik van elektra

€ 24,00 € 30,00
trekkersplekje, 1 tentje, 2 personen
(reserveren niet mogelijk)
€ 16,00 € 16,00
extra persoon ( 2 jaar en ouder) € 5,00 €   5,00
extra auto € 5,00 €   5,00
2- persoons bijzettentje € 5,00 €   5,00

Prijzen geldig t/m 31 december 2022.