Atelier de la Charité 

landelijk logeren


Reserveringen en betalingsvoorwaarden

Reserveringen
I
n zomervakantie kunnen de accomodaties alleen per week worden gereserveerd, daarbuiten is ook een korter verblijf mogelijk. Je bent welkom vanaf 15 uur, vertrekt uiterlijk om 10 uur en laat de ruimte veegschoon achter. Kampeerplaatsen kunnen in juli en augustus alleen bij een verblijf van minimaal 3 nachten worden gereserveerd. Je kunt je tent neerzetten vanaf 15 uur en je zorgt dat de plek om 12 uur weer vrij is.
Bij reserveringen vragen wij de volgende gegevens: de namen van alle personen die meekomen, geboortedata, adres, telefoonnummer en e-mailadres. De reservering is definitief als de aanbetaling is ontvangen.


Betalingsvoorwaarden
Bij reserveringen vragen wij binnen 7 dagen een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Het restbedrag volgt een maand voor aankomst. Bij annuleringen tot een maand voor aankomst is 50% van het totaalbedrag verschuldigd, bij annuleringen vanaf een maand voor aankomst is het totaalbedrag verschuldigd. Bij reserveringen vanaf een maand voor aankomst is het totaalbedrag per omgaande verschuldigd en vindt bij annulering geen restitutie plaats. Wij raden aan een annuleringsverzekering af te sluiten.


Alle vermelde prijzen zijn geldig t/m 31 december 2020.

Prijswijzigingen of fouten in de tekst voorbehouden.