Atelier de la Charité

landelijk logeren


Verblijven

  Huisje, wagen, tent, shack...
Je kunt bij ons logeren in het Kabouterhuisje, het huis met De rode luiken, theatertent Zeezicht, de wagens van de Karavaan, surfspot Haaiwaï Beach of in je eigen tent. Het minimum verblijf is twee nachten, in de zomervakante een week. Er is voldoende ruimte tussen de plekken en je zult niet het gevoel hebben dat je in onze achtertuin verblijft (zie plattegrond). Alle verblijven hebben we voor korte of langere tijd uitgeprobeerd; het uitgangspunt is dat wij ons er thuis in voelen. Ze zijn uitgerust met goede (opgemaakte!) bedden, een houtkachel, kookgelegenheid, potten, pannen en servies. Binnen of buiten heb je de beschikking over een eigen douche en toilet. Door het ontbreken van (verharde) paden, zijn de accommodaties (m.u.v. de rode luiken) en kampeerplaatsen niet met de auto bereikbaar. Vlakbij de entree zijn parkeerplaatsen en karretjes voor je bagage.Huisdieren
Liever geen honden, maar je laat je beste vriend niet thuis. Besef echter dat andere mensen daar anders over kunnen denken en de overige dieren (ook die in het wild leven) op het terrein zeker. Daarom altijd aan de lijn en buiten ons terrein wandelen en uitlaten. Zie onze huisregels.

  Groepen
W
il je met familie, vrienden, collega’s, club of vereniging een aantal dagen samenkomen in een groene, creatieve en inspirerende omgeving? Dan kun je buiten de schoolvakanties bij ons terecht. Als je in de maanden mei, juni of september alles afhuurt, hebben we ruimte voor ongeveer 10 gezinnen of 30 volwassenen. Het hele terrein en alle faciliteiten staan dan tot je beschikking: podiumwagen en barock & rolltent voor (onversterkte) muziek en theater, jeu boulesbaan, volleybal- en speelveld voor sport en spel, de brasserie voor de maaltijden. Naar wens verzorgen wij ontbijt, lunch, avondmaaltijd en tussendoortjes.

NB Ons terrein is niet geschikt voor feesten en partijen.