Atelier de la Charité

landelijk logeren

 
   Verblijven

    Huisje, wagen, tent, shack...
   Je kunt bij ons logeren in het Kabouterhuisje, het huis met De rode luiken, theatertent Zeezicht, circuswagen Cirque du sommeil, surfspot Haaiwaï Beach of in je eigen tent. Er is voldoende ruimte tussen de plekken en je zult niet het gevoel hebben dat je in onze achtertuin verblijft (zie plattegrond). Alle verblijven hebben we voor korte of langere tijd uitgeprobeerd; het uitgangspunt is dat wij ons er thuis in voelen. Ze zijn uitgerust met goede bedden, een houtkachel, kookgelegenheid, potten, pannen en servies. Binnen of buiten heb je de beschikking over een eigen douche en toilet. Door het ontbreken van (verharde) paden, zijn de accommodaties (m.u.v. de rode luiken) en kampeerplaatsen niet met de auto bereikbaar. Vlakbij de entree zijn parkeerplaatsen en karretjes voor je bagage.     Een ontspannen begin 
    Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, ligt er een mapje met informatie over huis, tuin en omgeving voor je klaar en als je aangeeft hoe laat je aankomt, zorgen we (indien nodig) dat de kachel brandt. Als je onze aankomstmaaltijd en ontbijtmand bestelt, kun je de volgende dag op je gemak boodschappen doen. Wel zelf koffie/thee en handdoeken meenemen.

   Huisdieren
   Liever geen honden, maar je laat je beste vriend niet thuis. Besef echter dat andere mensen daar anders over kunnen denken en de overige dieren (ook die in het wild leven) op het terrein zeker. Daarom altijd aan de lijn en buiten ons terrein wandelen en uitlaten. Zie onze huisregels.

    Bed en breakfast
   O
nze accommodaties zijn in principe ingericht voor een wat langer verblijf. We nemen daarom alleen reserveringen aan voor minimaal twee nachten. Als je maar één nachtje wilt komen, kun je kort van tevoren contact opnemen. Als er nog iets vrij is, ben je van harte welkom.

    Groepen
   W
il je met familie, vrienden, collega’s, club of vereniging een aantal dagen samenkomen in een groene, creatieve en inspirerende omgeving? Dan kun je buiten de schoolvakanties bij ons terecht. Als je in de maanden april, mei, juni of september alles afhuurt, hebben we ruimte voor ongeveer 10 gezinnen of 30 volwassenen. Het hele terrein en alle faciliteiten staan dan tot je beschikking: podiumwagen en barock & rolltent voor (onversterkte) muziek en theater, jeu boulesbaan, volleybal- en speelveld voor sport en spel, de brasserie voor de maaltijden. Naar wens verzorgen wij ontbijt, lunch, avondmaaltijd en tussendoortjes.        

NB Ons terrein is niet geschikt voor feesten en partijen.