A telier de la C harité

landelijk logeren


Verblijven

Huisje , wagen , tent, shack...
J e kunt bij ons logeren in het Kabouterhuisje , het huis met De rode luiken , theatertent Zeezicht , de wagens van de Karavaan , surfspot Haaiwaï Beach of in je eigen tent . Het minimum verblijf is twee nachten, in de zomervakante een week. Er is voldoende ruimte tussen de plekken en je zult niet het gevoel hebben dat je in onze achtertuin verblijft (zie plattegrond ). Alle verblijven hebben we voor korte of langere tijd uitgeprobeerd; het uitgangspunt is dat wij ons er thuis in voelen. Ze zijn uitgerust met goede (opgemaakte!) bedden, een houtkachel, kookgelegenheid, potten, pannen en servies. Binnen of buiten heb je de beschikking over een eigen douche en toilet. Door het ontbreken van (verharde) paden, zijn de accommodaties (m.u.v. de rode luiken) en kampeerplaatsen niet met de auto bereikbaar. Vlakbij de entree zijn parkeerplaatsen en karretjes voor je bagage.
Huisdieren
E
en hond hoort bij het gezin, dus we begrijpen het als je hem/haar graag mee wilt nemen. De kippen, katten en andere dieren die op ons terrein leven, zijn echter minder blij met hun aanwezigheid en dat geldt ook voor sommige gasten. Je hond dus graag thuislaten.

Groepen
W
il je met familie, vrienden, collega’s, club of vereniging een aantal dagen samenkomen in een groene, creatieve en inspirerende omgeving? Dan kun je buiten de schoolvakanties bij ons terecht. Als je in de maanden mei, juni of september alles afhuurt, hebben we ruimte voor ongeveer 10 gezinnen of 30 volwassenen. Het hele terrein en alle faciliteiten staan dan tot je beschikking. Naar wens verzorgen wij ontbijt, lunch, avondmaaltijd en tussendoortjes.

NB Ons terrein is niet geschikt voor feesten en partijen.