Atelier de la Charité 

landelijk logeren


Haaiwaï Beach

Het verhaal
Good Vibrations, in april 2015 hadden wij ze: Haaiwaï Beach (nee, er is geen a teveel) was af. Een combinatie van onze oude Kip caravan uit 1972, een strandtent en een geweldige HY Citroënbus uit 1968, ingericht in sixties stijl. Het moet een beetje voelen als je eigen beachcabin/surfshack. Back to the beach dus in de sixties. Veel vrijheid, lekker buiten leven en net genoeg luxe om er een zomer door te brengen.Indeling
Vanaf een fruitbomenpad kom je bij de ingang van Haaiwaï Beach: een poort van een surfplank en een totempaal. Links is een vijver met palmbomentuintje, rechts de HY bus. Via een strandje kom je op de vlonder (4x4 m) en bij de caravan. Op de vlonder staat een enorme lounge bank, een houtkachel en een keukentje. De keuken voorziet in gootsteen (met stromend water), gasfornuis (4 pitten + oven), koelkast, kookgerei en servies. Boven de vlonder is voor de goede en slechte dagen een dak van bamboe en zeil. Tussen vijver en vlonder staat je eigen buitenbad/-douche met douchegordijn voor badderen met of zonder uitzicht. Achter de caravan staat een toilethokje met scheepstoilet (doorspoelen met emmertje water).

Haaiwaï Beach is geschikt voor 5 personen. In de caravan is een 2-persoonsbed (1,4x2 meter) en het zitje is om te bouwen tot 1-persoonsbed. In de bus is een groot 2-persoonsbed (1,6x2 meter). Voor alle slaapplekken is beddengoed aanwezig: de 2- persoonsbedden zijn bij aankomst opgemaakt.


Prijzen en beschikbaarheid

laagseizoen 2 dagen 150
extra dag 40
1 week 350
week 18, 19, 21 1 week 465
week 28 t/m 34 1 week 575

Alle prijzen zijn inclusief gas, elektra,
eindschoonmaak en bedlinnen. Exclusief
toeristenbelasting à € 0,55 p.p.p.d. vanaf 18 jaar.
Een basis voorraad brandhout is aanwezig.
Extra hout kan worden bijgekocht.
Geldig t/m 31 december 2018.

Klik hier voor de beschikbaarheid.